ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος – Συγκινητική συνάντηση :Δώρισε στον σωτήρα του ένα σταυρό (pic)

Σπουδαίο το έργο των ναυαγοσωστών

Με μια ανάρτηση της η σελίδα Ναυαγοσωστικός 'Ομιλος "Κινυρας" Πάφου μας ενημερώνει για την συνάντηση που είχε Ρώσος λουόμενος με τον ναυαγοσώστη που του έσωσε την ζωή. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ναυαγοσώστες τους καλοκαιρινούς μήνες επιτελούν σπουδαίο έργο αφού η επέμβαση τους σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποβεί σωτήρια.

Η ανάρτηση της σελίδας:
Είναι ωραίο συναίσθημα ν' αναγνωρίζετε η προσπάθεια σου. Ο Ρώσος διασωθέντας την επόμενη μέρα επισκέφτηκε τον Ναυαγοσώστη για να τον ευχαριστήσει, του έδωσε ένα δώρο και τον σταυρό που φορούσε όταν έγινε η διάσωση.

Τα γεγονότα:
Στις 12/6/18 γύρω στις 18:50 στο σημείο που είναι με βάρδιες (ανατολή με δύση του ηλίου, Paf 18) στην Πέγεια, Ρώσος τουρίστας ενώ κολυμπούσε αριστερά του κόλπου 500 μέτρα από το σημείο Paf 18, κουράστηκε από τα κύματα τις περιοχής και αδυνατούσε να κολυμπήσει και στηριζόμενος πάνω στην σημαδούρα καλούσε βοήθεια με τα χέρια του. Αμέσως έλαβε δράση ο Ναυαγοσώστης παίρνοντας τον εξοπλισμό του SUP και έφτασε στον λουόμενο όπου τον βοήθησε βάζοντας τον πάνω στη σανίδα να επιστρέψουν στη στεριά. Κατόπιν τον ενθάρρυνε συμβουλεύοντας τον.

Ο Άλλος ναυαγοσώστης βρισκόταν περίπολο 600 μέτρα από το σημείο Paf 18 επειδή η παραλία έχει ακτογραμμή 1100 μέτρα και πρέπει να επιθεωρείτε όλη η ακτογραμμή.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση