ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Τι αλλάζει στη φρούρηση των χρηματοποστολών

Η απόπειρα ληστεία στη Λεμεσό έφερε αλλαγές

Δημήτρης Λουκά

Μετά το τελευταίο χτύπημα στη Λεμεσό η αστυνομική δύναμη έχει λάβει επιπλέον μέτρα για την ασφάλεια των χρηματοποστολών.

Το τελευταίο καιρό, οι χρηματοποστολές φτάνουν στο προορισμό τους με συνοδεία αστυνομικών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του 24NEWS, θα γίνει σύσκεψη μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διακίνηση των χρημάτων για την ασφάλεια των ιδιωτικών εταιριών που μεταφέρουν χρήματα.  

Διαβάστε επίσης Χτυπήματα σε χρηματαποστολές - Ίδια η μέθοδος... ίδιοι οι δράστες;

Η απόπειρα ληστεία μέρα μεσημέρι στη Λεμεσό 

Θυμίζουμε ότι άγνωστοι προσπάθησαν να «χτυπήσουν» χρηματοαποστολή σε γνωστό πολυκατάστημα στη Λεμεσό. 

Ένας εκ των ληστών κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και κατευθύνεται με μανία προς τον υπάλληλο της χρηματαποστολής. Χρησιμοποιώντας σηδερολοστό αρχίζει να τον χτυπάει με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να βρεθεί στο έδαφος.


Στυγερή δολοφονία στην Αγία Νάπα - Το μήνυμα του πατέρα στους φονιάδες του γιου του (pics)


Ο θαρραλέος υπάλληλος αντιστέκεται και πετάει τον σάκο με τα χρήματα στο αυτοκίνητο. Οι δράστες βλέπουν ότι το σχέδιο τους αποτυγχάνει και τρέπονται σε φυγή. Μέλη της αστυνομίας σπεύδουν στην σκηνή για εξετάσεις ενώ λίγο αργότερα εντοπίζεται φλεγόμενο το αυτοκίνητο διαφυγής. Οι έρευνες της αστυνομίας έδειξαν ότι το όχημα είχε κλαπεί από την Πάφο.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ο τρόπος δράσης των επίδοξων ληστών είναι παρόμοιος με παλαιότερες υποθέσεις που είχαν να κάνουν με χτυπήματα κατά χρηματαποστολών. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X