ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Συγκλονίζει το μήνυμα εμπλεκόμενης σε τροχαίο προς τον διασώστη της

«Σύρθηκες στα συντρίμμια του αυτοκινήτου μου για να με διασώσεις»

Ανατριχιαστικό είναι το μήνυμα γυναίκας, η οποία στάθηκε τυχερή στην ατυχία της, καθώς ένας θαρραλέος διασώστης δεν λογάριασε τον κίνδυνο για την απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου της, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Μετά, της κρατούσε το χέρι κατά την διάρκεια της μεταφοράς στο νοσοκομείο μέσα στο ασθενοφόρο και της έδινε θάρρος. Η γυναίκα έστειλε το μήνυμά της στην ίδια την Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Ριάνα Κωνσταντίνου, η οποία το ανέρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η κ. Κωνσταντίνου, στο τέλος, σε παρένθεση, ευχαρίστησε με την σειρά της τον διασώστη Δημήτρη Μαππούρα και εξέφρασε την υπερηφάνεια της:

«Mου είπες...μην ανησυχεις...οτι και να γίνει θα είμαι δίπλα σου.....μου κρατούσες το χέρι σε όλη την διαδρομή....σύρθηκες στα συντρίμια του αυτοκινήτου μου για να με διασώσεις....δύσκολος απεγκλωβισμός.....δεν σκέφτηκες ούτε στίγμη να παραιτηθείς....Σε ευχαριστώ πολύ...για τον επαγγελματισμό σου...την ψυχραιμία σου και που μου χαμογελούσες και μου έδινες θάρος για να αντέξω....Ε.Κ» ( Δήμητρη Μαππούρα για εσένα.... απο την κοπέλλα που διάσωσες..αυτά τα λόγια μου έστειλε σήμμμερα για να σε ευχαριστήσει.....εγω διπλά σε ευχαριστώ...Περήφανη για εσένα)»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X