ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Πυρκαγιά από την καπνοδόχο και μεγάλες ζημιές σε σπίτι

Υποχώρησε μέρος της οροφής

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε πυρκαγιά σε κατοικία στο Όμοδος, που ξέσπασε λόγω ελαττωματικής καπνοδόχου τζακιού.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση στις 21.43 το βράδυ του Σαββάτου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στη 01.20πμ.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διώροφη κατοικία και προκλήθηκε από ελαττωματική καπνοδόχο τζακιού. Επεκτάθηκε σε ολόκληρη την οροφή της κατοικίας μέρος της οποίας υποχώρησε. Από την πυρκαγιά και τα θερμά αέρια υπέστη εκτεταμένες ζημιές ολόκληρος ο δεύτερος όροφος.

Άλλα δύο περιστατικά

Την ίδια ώρα, διερευνώνται τα αίτια πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες βράδυ σε λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Κολωνακίου, σε ανοικτό χώρο, μπροστά από το γυμνάσιο Λινόπετρας. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Εξάλλου, σε εμπρησμό οφείλεται πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε κιόσκι στην αυλή του Β’ Δημοτικού Αγίου Γεωργίου στη Λακατάμια. Από την πυρκαγιά το κιόσκι υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 16ης Δεκεμβρίου μέχρι και τις 06.00 της 17ης Δεκεμβρίου ανταποκρίθηκε σε 37 κλήσεις για βοήθεια 24 πυρκαγιές, δέκα ειδικές εξυπηρετήσεις και τρεις ψευδείς κλήσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X