ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Η ερωμένη υποψήφια βουλευτής και τα sms «φωτιά»

«Είμαι ψυχρός εκτελεστής, να το ξέρεις. Είσαι τελειωμένη, βρόμα»

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας βρέθηκε την Πέμπτη (7/2) μια υπόθεση που προκαλεί αίσθηση με πρωταγωνίστρια πρώην υποψήφια των βουλευτικών εκλογών του 2016. 


Διπλό φονικό - Εξέλιξη: Παραδέχεται συνωμοσία προς διάπραξη ληστείας η Σάρα


Τα άπλυτα στη φόρα

Σκάνδαλο είχε ξεσπάσει το 2016, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, όταν βγήκαν στην φόρα τα «άπλυτα» της εν λόγω κυρίας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η γυναίκα διατηρούσε παράνομο δεσμό με παντρεμένο και με το που χώρισαν φαίνεται να τα «πήρε» τόσο που άρχισε τα απανωτά απειλητικά μηνύματα τόσο στον ίδιο όσο και στην γυναίκα του.

Οι κατηγορίες και η μη παραδοχή

Με βάση το δημοσίευμα του Πολίτη, της Σόφης Ορφανίδου, στην κυρία απαγγέλθηκαν τέσσερις κατηγορίες οι οποίες αφορούν: Επίμονη χρήση δημόσιου δικτύου επικοινωνιών με σκοπό την πρόκληση, ενόχληση, παρενόχληση ή και άσκοπη ανησυχία καθώς επίσης και την άσκοπη αποστολή μηνυμάτων με κατάφωρα απειλητικό, προκλητικό, άσεμνο, προσβλητικό ή και αισχρό περιεχόμενο.

Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω αδικήματα έλαβαν χώρα μεταξύ του 2014-2015 αλλά η υπόθεση καταχωρίσθηκε πρόσφατα κατόπιν οδηγιών του γενικού εισαγγελέα.

Η κατηγορούμενη δήλωσε μη παραδοχή και η υπόθεση οδηγήθηκε σε ακρόαση τον Ιούνιο.

Τα μηνύματα….

Το 2016 η εφημερίδα, Πολίτης, έφερε στο φως της δημοσιότητας μερικά από επίμαχα μηνύματα.

Η κατηγορούμενη, βάζοντας στόχο την απατημένη σύζυγο, της έγραψε: «Η εμμηνόπαυση πρέπει να σου προκάλεσε και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Είσαι η προσωποποίηση του απόλυτου εξευτελισμού του γυναικείου φύλου. Να θυμάσαι. Γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος. Είσαι άξια της τύχης σου».

Μάλιστα δεν σταμάτησε στις προσβολές, αλλά συνέχισε απειλώντας την «Όταν σου φυτέψω μια σφαίρα στον εγκέφαλο, θα συνέλθεις για τα καλά. Είμαι ψυχρός εκτελεστής, να το ξέρεις. Είσαι τελειωμένη, βρόμα».

Δεν είχε σταματημό αφού κάθε φορά ήταν και χειρότερα «Πήρες τον δρόμο που οδηγεί στο νεκροτομείο. Με αηδιάζεις».

Η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα κρίνει κατά πόσον όλα τα πιο πάνω ισχύουν καθώς και για το αν η γυναίκα, κατηγορούμενη είναι αθώα ή ένοχη. Αυτό που δεν μπορεί να παραβλέψει κάποιος είναι πως με τα δεδομένα της σημερινής εποχής τίποτα δεν μένει κρυφό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X