ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυπριακός κολοσσός της τεχνολογίας θέλει να μπει σφήνα στο deal του Συνεργατισμού

Και η Logicom στο παιχνίδι

Η διεργασίες για την ιδιωτικοποίηση του Συνεργατισμού τρέχουν με την εταιρεία Logicom να φαίνεται ότι βλέπει με καλό μάτι την απόκτηση του. Οι δραστηριότητες της Logicom περιλαμβάνουν τη διανομή προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και την εκτέλεση μεγάλων έργων υποδομής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Logicom έχει φυσική παρουσία σε περισσότερες από 15 χώρες, απασχολεί περισσότερους από 75 επαγγελματίες και παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερους από 10.000 πελάτες σε 30 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, του Κόλπου, της Νότιας Αφρικής και της Ασίας.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν πίσω από το ενδιαφέρον της εταιρείας υπάρχουν πολιτικές παρεμβάσεις αλλά όπως και να έχουν τα δεδομένα η κατάσταση γύρω από τον Συνεργατισμό αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας αφού ο Νίκαρος και ο Χάρης αναλώνουν μεγάλο χρόνο από το ημερήσιο τους πρόγραμμα για να κλείσει το κεφάλαιο της ιδιωτικοποίησης του Συνεργατισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X