ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύκλωμα πορνείας: Μεγάλος αριθμός προφυλακτικών και ναρκωτικά στα τεκμήρια

Υπό οκταήμερη κράτηση οι ύποπτοι

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον ενός 52χρονου και ενός 60χρονου από την Ελλάδα και μιας 36χρονης Μολδαβής, οι οποίοι συνελήφθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, "τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκληρώσαμε μια συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη του φαινομένου της πορνείας, της μαστροπείας και συναφών αδικημάτων".


Λεμεσός: Μετέτρεψαν τα διαμερίσματα σε οίκους ανοχής


Συγκεκριμένα, πρόσθεσε, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών εκδόθηκαν 14 εντάλματα έρευνας σε αντίστοιχο αριθμό διαμερισμάτων, που βρίσκονται σε τρεις διαφορετικές πολυκατοικίες, στην περιοχή Γερμασόγειας.

Κατά τις έρευνες συνελήφθηκαν οι τρεις ύποπτοι για τη διάπραξη των αδικημάτων της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, της μαστροπείας, της εμπορίας προσώπων, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενηλίκων προσώπων καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Από τις έρευνες παραλήφθηκαν, μεταξύ άλλων, ως τεκμήρια, χρηματικό ποσό 1,640 ευρώ, μεγάλος αριθμός προφυλακτικών και κινητών τηλεφώνων, τέσσερα γραμμάρια κάνναβης και πιστωτικές κάρτες.

Τέσσερις γυναίκες, οι οποίες είχαν κληθεί στα Γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, κρίθηκαν ως πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων και μεταφέρθηκαν στο Αρχηγείο Αστυνομία, ενώ 31χρονη συνελήφθη για παράνομη παραμονή της στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι τρεις ύποπτοι, που αρνούνται εμπλοκή στην υπόθεση, τέθηκαν σήμερα υπό οκταήμερη προσωποκράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X