ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κτύπησε» στην Λεμεσό και συνελήφθη στο Βέλγιο

Έφτασε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Στη σύλληψη 46χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη αποθήκης και κλοπής που είχε διαπραχθεί μεταξύ των ημερομηνιών 29 και 30 Οκτωβρίου, 2017, στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, στις 30 Οκτωβρίου, 2017, 47χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας μέχρι και τις 7.00 το πρωί της 30ης Οκτωβρίου, 2017, διαρρήχθηκε αποθήκη της εταιρείας του, που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού και κλάπηκε από αυτήν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε χρηματικό ποσό.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 46χρονου και εναντίον του εκδόθηκε Ευρωπαϊκό Δικαστικό ένταλμα σύλληψης από τις Κυπριακές Αρχές.

Ο 46χρονος συνελήφθη στο Βέλγιο βάσει του Ευρωπαϊκού εντάλματος και εκδόθηκε στις Κυπριακές Αρχές.

Γύρω στις 8.20 το βράδυ χθες, αφού αυτός αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας συνοδευόμενος από μέλη της Αστυνομίας Κύπρου, συνελήφθη εκ νέου βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X