ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση Ροτβάιλερ Λεμεσός: Η έκκληση της γυναίκας μέσα από το νοσοκομείο (Pic)

«Έχω πολλαπλές δαγκωματιές»

Το απόγευμα της Κυριακής (15/4) γυναίκα στην Λεμεσό δέχθηκε επίθεση από σκύλο ράτσας Ροτβάιλερ με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο γυναίκα από επίθεση Ροτβάιλερ

Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει έκκληση για βοήθεια στο να εντοπιστεί ό άντρας ιδιοκτήτης του σκύλου που της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια απαιτεί την κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που θα χρειαστεί συνέπεια της επίθεσης που δέχθηκε.

Δείτε τι έγραψε η ίδια

 «Επίθεση με Ροτβάιλερ! Σήμερα αργά το απόγευμα περπατούσα με τα σκυλιά μου, valters, και ένας τύπος περπατούσε με το Ροτβάιλερ του δίπλα στο Armonia Cafe, ο σκύλος του έφυγε από το λουρί και επιτέθηκε στα σκυλιά μου. Προσπάθησα να μπω και να πάρω τον σκύλο του από το δικό μου αλλά μετά από όλο το σκηνικό εξαφανίστηκε. Έχω πολλαπλές δαγκωματιές και πρέπει να μείνω 2 μέρες στο νοσοκομείο με ορό. Αυτοί οι τύποι είναι Κύπριοι. Ο άνδρας έχει σκούρο δέρμα, 1.75 περίπου ύψος, τατουάζ, κοντά μαλλιά. Σε παρακαλώ, βοήθησέ με να τον βρω. Δεν θέλω να πάθει τίποτα ο σκύλος του, αλλά πρέπει να καλύψει τα ιατρικά μου έξοδα».


Νωρίτερα

Στο νοσοκομείο κατέληξε μια γυναίκα στην Λεμεσό, όταν δέχθηκε επίθεση από ένα Ροτβάιλερ, το απόγευμα της Κυριακής, μετά από τον άγριο καυγά μεταξύ σκύλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 5:30 το απόγευμα, όταν η γυναίκα, μαζί με τον σύζυγό της, βγήκαν για βόλτα μαζί με τα σκυλιά τους, σε πάρκο της πόλης. Ενώ περπατούσαν, συνάντησαν έναν άλλο περαστικό, μαζί με τον σκύλο του. Ξαφνικά, τα τρία σκυλιά αγρίεψαν και ξέσπασε καυγάς μεταξύ τους.

Και οι τρεις σκύλοι κρατούνταν με λουρί από τους ιδιοκτήτες τους

Ο σύζυγος της γυναίκας κατάφερε να απομακρυνθεί με τον σκύλο του, αλλά εκείνη δεν είχε την ίδια τύχη. Συγκεκριμένα, το Ροντβάιλερ του άλλου άντρα, κατάφερε να του ξεφύγει και να επιτεθεί στην γυναίκα, καταφέροντάς της δαγκωματιές. Από τον σκυλοκαυγά, τραυματίστηκε ελαφρά και ο ιδιοκτήτης του Ροτβάιλερ.

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας της γυναίκας δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Σε σχέση με το περιστατικό, ενημερώθηκε η Αστυνομία, καθώς και οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, για την διερεύνηση του περιστατικού.

Να σημειωθεί ότι και τα τρία σκυλιά ήταν δεμένα με λουρί, το οποίο κρατούσαν οι ιδιοκτήτες τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X