ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κομπίνα με εικονικά δάνεια: Πως δρούσαν οι ύποπτοι

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα πέρασε η αστυνομία σε σχέση με ατασθαλίες σε Συνεργατικό ίδρυμα στην Επαρχία Λεμεσού. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και έρευνας.

Συγκεκριμένα, το ΤΑΕ διερευνά υπόθεση για αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ 8 Ιανουαρίου 2002 και 2018 σε υποκατάστημα της Συνεργατικής στη Λεμεσό, όπου διαπιστώθηκαν διάφορες ατασθαλίες-παρατυπίες.

Διαβάστε επίσης Αναστάτωση στο Nicosia Mall λόγω άσκησης

Οι συλληφθέντες είναι 59χρονη επιχειρηματίας από τη Λεμεσό, 62χρονη πρώην γραμματέας σε ΣΠΕ, 51χρονος υπάλληλος σε ΣΠΕ και 42χρονη υπάλληλος σε ΣΠΕ.

Ο τρόπος δράσης

Από τις εξετάσεις φάνηκε ότι η 59χρονη επιχειρηματίας από τη Λεμεσό φέρεται να σύναψε δέκα συνολικά πιστωτικές διευκολύνσεις συνολικού ποσού 826,964 χιλιάδων ευρώ με εικονικά δάνεια και εικονικά πρόσωπα με τη συνεργασία 62χρονης πρώην γραμματέας.

Επίσης από περαιτέρω εξετάσεις οι άλλοι δύο ύποπτοι σε σχετικές αιτήσεις δανείων που τους παρουσιάζονταν για διεκπεραίωση, επιβεβαίωναν τις υπογραφές των πρωτοφειλετών, δηλαδή των εικονικών προσώπων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X