ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κόκκινο Σπουργίτι»: Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς σε ρόλο σαγηνευτικής κατασκόπου αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema!

Πρώτη τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά στο Novacinema1HD

Προωθητική Ενέργεια

Το θρίλερ δράσης, «Κόκκινο Σπουργίτι», του Φράνσις Λόρενς, με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema1HD, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στις 22:00!

Μια μπαλαρίνα (Τζένιφερ Λόρενς) αναγκάζεται να εγκαταλείψει την καριέρα της εξαιτίας ενός τραυματισμού και γίνεται στρατιώτης της σχολής «Σπουργίτι», μιας μυστικής υπηρεσίας που εκπαιδεύει ξεχωριστούς νεαρούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν το σώμα και το μυαλό τους ως όπλο. Αφού διακρίνεται στην υπηρεσία, ξεκινά αποστολές και θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο, έχοντας δίπλα της έναν πράκτορα της CIA που προσπαθεί να την πείσει πως είναι ο μόνος τον οποίο μπορεί να εμπιστευτεί.

Την Τζενιφέρ Λόρενς πλαισιώνουν οι ηθοποιοί: Τζόελ Έτζερτον, Ματίας Σόναρτς και Τζέρεμι Αϊρονς.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

 Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus
· Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
· Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στοwww.novacyprus.com/novago

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X