ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοκαΐνη, κάνναβη και μια απέλπιδα προσπάθεια να το σκάσουν

Υπό κράτηση τρία πρόσωπα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για έκδοση διατάγματος κράτησης τους οδηγήθηκαν σήμερα δύο 32χρονοι και ένας 29χρονος, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Ο 29χρονος συνελήφθη χθες στην επαρχία Αμμοχώστου, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν τρία σακουλάκια με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων περίπου.

Διαβάστε επίσης: Εμπρησμός γνωστού πλυντηρίου οχημάτων: Δεύτερο άτομο υπό κράτηση

Λίγο αργότερα, ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν στην οικία του 29χρονου για έρευνα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 32χρονοι, προσέγγισε τη σκηνή. Όταν το όχημα ανακόπηκε για έλεγχο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, με αποτέλεσμα ωστόσο να ακινητοποιηθεί σε μικρή απόσταση.

Διαβάστε επίσης: «Κάτι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σκότωσε τους γονείς μου» (vid)

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, δύο νάιλον σακούλια που περιείχαν μικρή ποσότητα κάνναβης και χρηματικό ποσό, ύψους €3,300, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ οι δύο 32χρονοι συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνά την υπόθεση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X