ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόβουν την ανάσα οι φωτογραφίες των κεραυνών στην Λεμεσό (Pics)

Έγινε η νύχτα μέρα

Πέρα από τα προβλήματα που προκάλεσαν σε πολλές περιοχές της Κύπρου, οι καταιγίδες που μας «κτυπούν» τις τελευταίες μέρες, αναμφισβήτητα έχουν δημιουργήσει και θέαμα που προκαλεί δέος και θαυμασμό για την δύναμη της φύσης.

Διαβάστε, επίσης: Καιρός: Καταιγίδες διαρκείας σήμερα

Τα έντοντα φαινόμενα, τα ξημερώματα της 1ης Ιουνίου, «ζωγράφισαν» και χρωμάτισαν με εντυπωσιακά σχήματα και χρώματα τον ουρανό της Λεμεσού, καθώς μέσα στην θάλασσα, οι καταιγίδες βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Δείτε εντυπωσιακές στιγμές που απαθανάτισε ο Χρήστος Μπελέσης, ο οποίος τις δημοσιοποίησε μέσω της ομάδας «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ»:

 

Καταιγίδες και σήμερα

Εξάλλου, η Μετεωρολογική Υπηρεσία, προβλέπει ότι και σήμερα ασθενής χαµηλή πίεση και ασταθής αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή. Σήµερα θα υπάρχουν παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει χαλάζι.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα
λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X