ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλειστά αύριο τα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία

Δείτε τι ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη τα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία, μετά την απόφαση του Παγκύπριου Συνδέσμου Παιδαγωγών Προαιρετικών Ολοήμερων Σχολείων (ΠΑ.ΣΥ.Π.Π.Ο.Σ), να προχωρήσουν σε στάση εργασίας την Τρίτη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Το Υπουργείο στην ίδια ανακοίνωση παρακαλεί τους γονείς/κηδεμόνες των παιδιών, που παραμένουν στα ΠΟΣ μετά τη λήξη των μαθημάτων της πρωινής ζώνης, να φροντίσουν για την ασφαλή παραλαβή των παιδιών τους στις 1:05 μ.μ.

Επίσης, καλεί όλους όσοι παρέχουν υπηρεσίες στα ΠΟΣ (Συνδέσμους Γονέων, λεωφορειούχους, εστιάτορες, σχολικούς βοηθούς/συνοδούς κ.ά.), να ενεργήσουν ανάλογα.

Για τα πιο πάνω μέτρα του ΥΠΠ, υπάρχει, όπως σημειώνεται, η σύμφωνος γνώμη της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης και της ΠΟΕΔ.

Τέλος, το Υπουργείο Παιδείας «εκφράζει τη λύπη του προς τους γονείς/κηδεμόνες και τους μαθητές για την ταλαιπωρία την οποία υφίστανται». Ταυτόχρονα, διαβεβαιώνει ότι στηρίζει τη λειτουργία του θεσμού των ΠΟΣ και ενεργεί πάντοτε με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον και την ασφάλεια όλων των παιδιών των σχολείων.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X