ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλείνει μεγάλο μέρος της Καλλιπόλεως το Σάββατο

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

To Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 16/2/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 – 17:00, στα πλαίσια Ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως θα εκτελούνται εργασίες από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Καλλιπόλεως με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Πειραιώς.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το συγκεκριμένο τμήμα της Λεωφόρου θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και θα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές διευθετήσεις:

- Η τροχαία κίνηση της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση από Παλλουριώτισσα προς Λεωφόρο Λεμεσού διαμέσου της Λεωφόρου Καλλιπόλεως θα διοχετεύεται διά μέσου των οδών Γεωργίου Γρίβα Διγενή, Δερβενίου, Εφέσου, Καστοριάς, Μακεδονίας και Θράκης.

- Η τροχαία κίνηση της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλης προς Λεωφόρο Λεμεσού, διαμέσου της λεωφόρος Καλλιπόλεος θα διοχετεύεται δια μέσου των οδών Ολυμπία, Δοσιθέου, Κιτίου, Ευαγόρα Παλλικαρίδη και Εθνικής Φρουράς.

Έργα και στην επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,την Κυριακή 3/3/2019, μεταξύ των ωρών 14:30 – 18:00, εντός της κοινότητας Ορμήδειας θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, οι οδοί Δημοκρατίας και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου από τη συμβολή με την οδό Δημητρίου Πλαπούτα μέχρι τη συμβολή με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X