ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλείνει για 10 ώρες τμήμα του αυτοκινητοδρόμου

Έργα και την Παρασκευή

Κλείνει απόψε από τις 20.00 μέχρι τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης 19/12/2018, τμήμα της λωρίδας βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου παρά τον Ύψωνα με κατεύθυνση προς Πάφο, όπως ανακοίνωσαν τα Δημόσια Εργα.

Στη ίδια ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, διευκρινίζεται ότι το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου θα είναι κλειστό λόγω διεξαγωγής εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος και αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, η είσοδος και έξοδος στον αυτοκινητόδρομο από την οδό Μακεδονίας στον Ύψωνα θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία προς τον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω των κόμβων Αγ. Συλά, Ανθούπολης και Νέου Νοσοκομείου.

Περαιτέρω τα Δημόσια ΄Έργα ανακοίνωσαν ότι, την Παρασκευή 21/12/2018, μεταξύ των ωρών 08:00 - 13:00, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Κυκλικό Κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση