ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κίτρινος Συναγερμός» - Έντονα καιρικά φαινόμενα

Προειδοποιεί η Μετεωρολογική Υπηρεσία

Σε ισχύ τέθηκε ο «Κίτρινος Συναγερμός» της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η οποία προειδοποιεί ότι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, σε αρκετές περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες με μεγάλες ποσότητες βροχής.

Διαβάστε, επίσης: Καιρός: Καταιγίδες διαρκείας σήμερα

Όπως σημειώνει ο Μετεωρολογικός Λειτουργός, Μιχάλης Μούσκος, στις περιοχές των καταιγίδων το ύψος της βροχής δυνατόν να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά του μέτρου, ανά ώρα.

Η πρόβλεψη

Εξάλλου, η Μετεωρολογική Υπηρεσία, προβλέπει ότι και σήμερα ασθενής χαµηλή πίεση και ασταθής αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή. Σήµερα θα υπάρχουν παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει χαλάζι.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα
λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X