ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χολιγουντιανή καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Αθηένου

Έβγαινε από την νεκρή ζώνη και δεν σταμάτησε στις υποδείξεις της Αστυνομίας

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας γύρω στις 5.25 χθες το απόγευμα, εντόπισαν να εξέρχεται από τη νεκρή ζώνη, στην περιοχή της Αθηένου όχημα στο οποίο επέβαινε ένα πρόσωπο.

Έγινε σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει για έλεγχο, όμως αυτός συνέχισε την πορεία του. Τα μέλη της Αστυνομίας καταδίωξαν το αυτοκίνητο ενώ ρίφθηκαν εναντίον του δύο προειδοποιητικοί πυροβολισμοί. Ο οδηγός του συνέχισε να κινείται επικίνδυνα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να υποστούν ελαφριές ζημιές.

Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός του οχήματος είναι 43χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα πιθανόν λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Ο 43χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό όπου κλήθηκαν μέλη του Τμήματος Τελωνείων, τα οποία προέβησαν στην καταμέτρηση 698 κούτων τσιγάρων.

Ο 43χρονος συνελήφθη εκ νέου από τους Τελωνειακούς, οι οποίοι παρέλαβαν τα καπνικά προϊόντα και το όχημα του υπόπτου, για περαιτέρω εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X