ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καύσωνας! Στο «κόκκινο» η θερμοκρασία

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευμα: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα νότια παράλια νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Απόψε: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, και αργότερα ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα δυτικά παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, στους 23 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 24 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 και τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο: ο καιρός θα είναι αίθριος και θερμός, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα δυτικά θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Στην ατμόσφαιρα, αρχικά, δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τη Δευτέρα: θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X