ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όχημα συγκρούστηκε με κατσίκες στον αυτοκινητόδρομο

Πως περιγράφει την εμπειρία που βίωσε ο οδηγός

Σκηνές τρόμου έζησε οδηγός στον αυτοκινητόδρομο Πάφου προς Λεμεσού μετά το Πισσούρι. Συγκεκριμένα με βάση τα όσα αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε μια δυσάρεστη έκπληξη αφού εμφανίστηκαν μπροστά του έξι κατσίκες με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να τις αποφύγει. 

Να σημειωθεί ότι η σύγκρουση οχήματος με ζώα είναι πάρα πολύ επικίνδυνη αφού μπορούν προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στον οδηγό. Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός φάνηκε τυχερός στην ατυχία του αφού παρά τις σοβαρές ζημιές ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά. 

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του 

«Ψες στον αυτοκινητόδρομο Πάφου προς Λεμεσό, μετά το Πισσούρι, έξι κατσίκες σεργιανιζαν ξεγνοιαστες μεσα στο highway. Ακούω το μπαμ, ανοιγουν αερόσακκοι, βγαίνουν καπνοί απο το αυτοκίνητο μπροστά στην μηχανη και με τον αεροσακκο στο προσωπο μου χωρις να βλεπω που παω, πατησα φρένα με την ελπίδα να σταματησει το αυτοκίνητο κάπου στην μέση του δρόμου και οχι στο διαχωριστικό μπετόν ή να κτυπήσω αλλου αυτοκινητου... Αποτέλεσμα να θερίσω τις δύο.. εγω να ειμαι με ελαφρα κτυπηματα στα ποδια και στον θωρακα.. 
Στην φωτο πως κατεληξε το αυτοκινητο...»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X