ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kατέθεσε η Pafilia στοιχεία για κατασκευή της Μαρίνας στα Πότιμα

Η Μαρίνα Πάφου, η οποία θα κατασκευαστεί στην «Πότιμα» της Κισσόνεργας, θα είναι δυναμικότητας 1.000 σκαφών

Κατέθεσε σήμερα η εταιρεία Pafilia τα σχετικά στοιχεία που της έχουν ζητηθεί από την Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων για την κατασκευή της Μαρίνας στα Πότιμα.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Κίκης Θεοδότου Operation Manager της εταιρείας Pafilia ανέφερε πως η εταιρεία έχει υποβάλει προς το Υπουργείο Βιομηχανίας Τουρισμού και Εμπορίου τα στοιχεία τα οποία της είχαν ζητηθεί και προνοούνταν από τα έγγραφα των προσφορών για την κατασκευή της Μαρίνας στα Πότιμα .

O κ. Θεοδότου σημείωσε πως σύμφωνα με την εταιρεία τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί είναι επαρκής και πλήρης και τεκμηριώνουν αλλά και αποδεικνύουν ουσιαστικά την ικανότητα να κατασκευαστεί το έργο και να κατακυρωθεί το έργο στην εταιρεία.

Σημειώνεται το αρμόδιο Υπουργείο αναμένεται να εξετάσει τα στοιχεία προκειμένου να ληφθεί απόφαση εάν η εταιρεία Pafilia , η οποία κλήθηκε από τη Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων τεκμηριώνει την δυνατότητας της να χρηματοδοτήσει το έργο για την κατασκευή της μαρίνας στα Πότιμα, πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Στην εταιρεία Pafilia είχε δοθεί μια περίοδο 6 μηνών από τις 13 Απριλίου του 2017 και σήμερα ήταν η τελευταία ημερομηνία υποβολής των στοιχείων . Σε περίπτωση που τα έγγραφα που υποβλήθηκαν πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτουν τα έγγραφα του διαγωνισμού, τότε ο διαγωνισμός θα κατακυρωθεί στην Pafilia για να προχωρήσει με την υλοποίηση του έργου.

Εάν όμως κριθούν ότι τα σχετικά έγγραφα δεν ικανοποιούν τους όρους του διαγωνισμού, τότε, θα τερματιστεί η διαδικασία του υφιστάμενου διαγωνισμού και θα προκηρυχθεί καινούργιος διαγωνισμός με νέες προδιαγραφές και νέες προϋποθέσεις.

Η Μαρίνα Πάφου, η οποία θα κατασκευαστεί στην τοποθεσία «Πότιμα» της Κισσόνεργας, επί του παραλιακού δρόμου Κόλπου των Κοραλλίων, θα είναι δυναμικότητας 1.000 σκαφών περίπου και θα περιλαμβάνει πέραν των 42.000 τ.μ. οικιστικών και εμπορικών αναπτύξεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X