ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατέληξε στο πιάτο των καταναλωτών το κρέας από το παράνομο σφαγείο;

Τα όσα δήλωσε ο αναπληρωτής Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών

Διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση για το παράνομο σφαγείο στο οποίο εντοπίστηκε αριθμός παράνομα σφαγμένων προβάτων, τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο αναπληρωτής Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών κύριος Χριστόδουλος Πίπης ξεκαθάρισε ότι δεν κατέληξε στο πιάτο του καταναλωτή κρέας από την συγκεκριμένη επιχείρηση καθώς και από τα σφάγια που εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν το Σάββατο. Ο κύριος Πίπης πρόσθεσε ότι, «όσον αφορά τα προηγούμενα αυτό δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς».

Η δράση του υπόπτου

Ο ύποπτος είναι ιδιοκτήτης εκτροφής ψυκτικής εγκατάστασης και κρεοπωλείου, με λίγα λόγια ο συγκεκριμένος έχει όλη την αλυσίδα παραγωγής. Ο ιδιοκτήτης του παράνομου σφαγείου μετέφερε ζώα στο υποστατικό όπου παράνομα εγκατέστησε ένα ψυγείο διαστάσεων κρεοπωλείου. Πρώτα έσφαζε τα ζώα και στην συνέχεια διατηρούσε τα σφάγια για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προκειμένου να πέσει η θερμοκρασία τους και να μπορέσει να τα μετακινήσει προς την ψυκτική αποθήκη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο σφραγίδες που είναι απομιμήσεις αυτών που χρησιμοποιούν οι αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με τον κύριο Πίπη θα αναζητηθεί και ο αριθμός των συνεργατών του συγκεκριμένου ενώ από την διερεύνηση που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες και την Αστυνομία θα διαφανεί το κατά πόσον ο ύποπτος όντως έσφαζε παράνομα 300 με 400 αρνιά την εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X