ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταζητείται 53χρονος για την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών

Διερευνάται ο ρόλος της εταιρείας που έμπασε τα καμουφλαρισμένα ναρκωτικά

Τον 53χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας φαγωσίμων και άλλων προϊόντων, καταζητεί η Αστυνομία, σε σχέση με την εισαγωγή των 63 και πλέον κιλών ναρκωτικών, που εντοπίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης σε αποθήκη στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Υποδιοικητή της ΥΚΑΝ, Στέλιου Σεργίδη, στο 24News, η εν λόγω εταιρεία εισήγαγε την παιχνιδομηχανή γερανό (εισήχθη στο όνομα της εταιρείας), η οποία περιείχε την μεγάλη ποσότητα της κάνναβης, από την Θεσσαλονίκη. Η μεταφορά έγινε με πλοίο.

Ο 54χρονος Ελλαδίτης που τελεί υπό σύλληψη από το απόγευμα της Τετάρτης, παραδέχθηκε την εισαγωγή των ναρκωτικών και την κατοχή τους.


Ναρκωτικά Λεμεσού: Σε παιχνίδι λούνα παρκ ήταν κρυμμένα


Μετά τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, με την Αστυνομία να αιτείται την οκταήμερη κράτησή του.

Τέλος, ανακεφαλαίωσε ο κ. Σεργίδης, η Αστυνομία αναζητεί τυχόν συνεργάτες και καταζητεί τον ιδιοκτήτη της εταιρείας εισαγωγής, για να διαπιστωθεί ο ρόλος που πιθανόν να διαδραμάτισε στην υπόθεση.


Από σήμερα σε ισχύ η νέα νομοθεσία για τους ποδηλάτες - Ποινές και υποχρεώσεις


Τα γεγονότα

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε αποθήκη εταιρείας στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία 53χρονου διαχειριστή της αποθήκης, εντοπίστηκαν κρυμμένα σε παιχνίδι κερματοδέκτη τύπου γερανός, 63 αεροστεγείς συσκευασίες του ενός κιλού η κάθε μία, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, καθώς και μία συσκευασία που περιείχε 700 γραμμάρια κάνναβης.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και βάσει αξιολόγησης στοιχείων και μαρτυριών, διαπιστώθηκε ότι τα ανευρεθέντα ναρκωτικά εισήχθησαν την ίδια μέρα ακτοπλοϊκώς.


Προσφυγή κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας από Cobalt


Εν όψει των πιο πάνω, ο 53χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 53χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X