ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατασχέθηκαν 5.235 κιλά παράνομου κρέατος

Μέλη της αστυνομίας εντόπισαν πέντε πρόσωπα

Σε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας που διεξήχθη χθες το απόγευμα στην Λευκωσία για την αποτροπή παράνομης συναλλαγής προϊόντων, μέλη του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος (Επιχειρήσεων) Αρχηγείου Αστυνομίας, εντόπισαν μεγάλο αριθμό σφάγιων αρνιών, για τα οποία διερευνάται υπόθεση κατοχής σφαγίων χωρίς τη δέουσα σήμανση και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.35 το απόγευμα χθες, στη Λευκωσία, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν πέντε πρόσωπα να μεταφέρουν σφάγια από ένα σταθμευμένο ψυγείο φορτηγό όχημα σε άλλο σταθμευμένο ψυγείο φορτηγό όχημα.

Τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έλεγχο και εντόπισαν συνολικά 222 σφάγια αρνιά, συνολικού βάρους 5.235 κιλών, τα οποία δεν έφεραν τη δέουσα σφραγίδα καταλληλότητας.

Στο μέρος προσήλθε ο 40χρονος συντονιστής των πέντε πιο πάνω προσώπων, καθώς και λειτουργοί των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών και του Τμήματος Τελωνείων.
Στη συνέχεια ο 40χρονος και τρία από τα πρόσωπα που εντοπίστηκαν να μεταφέρουν τα σφάγια, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ τα σφάγια κατασχέθηκαν από τους λειτουργούς των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X