ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! Γιατροί αποκάλεσαν ασθενή «σαράβαλο»

Το περιστατικό έγινε στο νοσοκομείο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι συγγενείς του ασθενή, ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου , με Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), ζήτησαν όπως τον δει πνευμονολόγος από την Λευκωσία, ο οποίος επισκέπτεται το νοσοκομείο , αφού δεν υπάρχει στελεχωμένη θέση.

Η κόρη του ασθενούς βρισκόταν έξω από το γραφείων των γιατρών, τις ώρες που οι ίδιοι δέχονταν επισκέψεις από τους συγγενείς. Εκεί οι δύο γιατροί συζητούσαν για την κατάσταση των ασθενών , όταν άκουσε με έκπληξή της να αναφέρονται στον πατέρα της, λέγοντας ότι δεν τους έφταναν όλα τα άλλα, τους κουβάλησαν εκεί και το ΣΑΡΑΒΑΛΟ, για τον οποίο οι συγγενείς ζητούν κιόλας να τον δει ο ειδικός για το πρόβλημά του (πνευμονολόγος), λες και αυτό θα έσωζε την κατάστασή του!

Ο ίδιος χαρακτηρισμός (σαράβαλο) επαναλήφθηκε ακόμα μια φορά κατά την διάρκεια της συζήτησης , με την κοπέλα απλά να μην πιστεύει στα αφτιά της με τα όσα άκουγε.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε , μετά το περιστατικό η οικογένεια έχει καταγγείλει το γεγονός. Αν τα όσα αναφέρονται στην καταγγελία αποδειχτεί ότι ευσταθούν, τότε μιλάμε για μια περίπτωση όπου η συμπεριφορά των γιατρών θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί το λιγότερο απαράδεκτη. Σε μια χρονική περίοδο όπου ο ιατρικός κλάδος έχει δεχτεί πολλά πλήγματα, λόγω παρόμοιων περιστατικών που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι άξιον απορίας πως κάποιοι συνεχίζουν να έχουν την ίδια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X