ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταδίωξη για ναρκωτικά στην Λεμεσό

Συγκρούστηκε με τα περιπολικά και όρμηξε στους Αστυνομικούς

Με επεισοδιακό τρόπο συνελήφθησαν τα ξημερώματα δύο πρόσωπα, στη Λεμεσό, αφού στην κατοχή τους εντοπίστηκαν ναρκωτικά, αλλά και επιθετικά όργανα.

Γύρω στις 3.50 π.μ. σήμερα μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στη Λεμεσό, έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο. Αντί αυτού, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε τη σκηνή. Οι αστυνομικοί, τον ακολούθησαν και σε κοντινή απόσταση, αφού συγκρούστηκε με δύο οχήματα της Αστυνομίας, το όχημα του ακινητοποιήθηκε.

Στην προσπάθειά τους, να διενεργήσουν έλεγχο στους δύο επιβαίνοντες του οχήματος, δύο μέλη της Αστυνομίας, δέχθηκαν επίθεση από τον οδηγό.

Αφού κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 30χρονο κάτοικο Λεμεσού. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ως συνοδηγός και 23χρονος, επίσης κάτοικος Λεμεσού.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε κάνναβη και ένα πλαστικό κουτί, που περιείχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 15 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 8 γραμμαρίων περίπου. Εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο ρόπαλο και ένα ανοιγόμενο μαχαίρι. Ακόμα στην κατοχή του 30χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των €400.

Τόσο ο 30χρονος όσο και ο 23χρονος, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού και η Τροχαία Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X