ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kαταδίωξη διαρρηκτών χθες βράδυ στην Πάφο

Διάρρηξη κατοικίας στην Πάφο

Το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διατάγματα κράτησης τριών ημερών εναντίον δυο Γεωργιανών οι οποίοι συνελήφθησαν χθες βράδυ για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας.

Οι δυο Γεωργιανοί ηλικίας 29 και 34 ετών συνελήφθησαν από την Αστυνομία μετά από περιπετειώδη καταδίωξη χθες βράδυ . Ο πρώτος είχε εισέλθει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας μέσω των κατεχομένων ενώ ο δεύτερος , με βάση την άδεια που του είχε παραχωρηθεί, θα έπρεπε να αναχωρούσε από το νησί μέχρι τις 23 Οκτωβρίου.

Οι Γεωργιανοί είχαν παραβιάσει κατοικία Ρώσου στην Κάτω Πάφο ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό. Ο Ρώσος που έχει εγκαταστήσει στην κατοικία του σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, ειδοποιήθηκε στο κινητό του τηλέφωνο για την διάρρηξη, ενώ μέσω καμερών που έχει εγκατεστημένες στην κατοικία, έβλεπε σε πραγματικό χρόνο τους δυο Γεωργιανούς να ρημάζουν την κατοικία του. Ειδοποίησε την αστυνομία και σε λίγα λεπτά όλες σχεδόν οι διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις εκείνη την στιγμή έσπευσαν στην περιοχή και περικύκλωσαν την κατοικία. Οι δυο διαρρήκτες αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς και πετάχτηκαν από τον φράκτη της κατοικίας και άρχισαν να τρέχουν σε παρακείμενα άδεια οικόπεδα. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τους καταδιώκουν και τελικά τους συνέλαβαν στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων, δυτικά από το σημείο που βρίσκεται η κατοικία του Ρώσου ο οποίος επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X