ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταδίωξη 14χρονου - Έκλεψε όχημα και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από νεκροταφείο

Στη σύλληψη 14χρονου αλλοδαπού , μόνιμου κατοίκου Κύπρου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διάρρηξη , κλοπή, τροχαία αδικήματα και επίθεση εναντίον αστυνομικών .

Σύμφωνα με την Αστυνομία ύποπτο όχημα εντοπίστηκε στην Κάτω Πάφο χτες . Αστυνομικοί μετέβησαν για έλεγχο ωστόσο ο ανήλικος δεν σταμάτησε στο σήμα των μελών της δύναμης και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα.


Καταδίωξη 50χρονου από την αστυνομία

Απαγωγή 25χρονου στην Λάρνακα – Κατάφερε να δραπετεύσει


 

Ακολούθως, ο 14χρονος καταδιώχτηκε και μετά την ανακοπή του διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός οδηγούσε κλοπιμαίο όχημα που είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Μετά την ανακοπή του και κατεβαίνοντας από το όχημα ο 14χρονος επιτέθηκε εναντίον του αστυνομικού τον οποίο κλώτσησε στα χέρια.
Ένας από τους αστυνομικούς τραυματίστηκε ελαφρά , επισκέφτηκε το Τμήμα των Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου όπου εξετάστηκε και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απελύθη.

Ο 14χρονος που συνελήφθη παραδέχτηκε ότι ο ίδιος έκλεψε το αυτοκίνητο το απόγευμα του Σαββάτου που όπως διαφάνηκε είναι ιδιοκτησίας γυναίκας κατοίκου Πάφου και ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το κοιμητήριο της Έξω Βρύσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X