ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του τον καρκίνο»

Η Αστυνομία δίπλα στους μικρούς ήρωες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το πρωί στο Πάρκο Αθαλάσσας οι φιλανθρωπικοί αγώνες της Αστυνομίας με στόχο την ενίσχυση των οικογενειών των παιδιών που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου ή στο εξωτερικό. Στους αγώνες που διοργάνωσε η Αστυνομία, συμμετείχε πλήθος κόσμου ενώ την εκδήλωση στήριξε και η Βουλή με την παρουσία του Προέδρου της Δημήτρη Συλλούρη και του Εκπροσώπου τύπου Λουκά Φουρλά.

Η διοργάνωση περιλάμβανε αγώνα δρόμου 800 μέτρων για παιδιά μέχρι 12 χρονών, αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περπάτημα 3 χιλιομέτρων για όλους.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου ή στο εξωτερικό.

«Βασικός στόχος της εκδήλωσης αυτής, είναι η συλλογή χρημάτων, για να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες που έχουν τα παιδιά που αγωνίζονται για να νικήσουν τον καρκίνο και οι οικογένειές τους κατά τη νοσηλεία τους στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου ή στο εξωτερικό. Το συνολικό χρηματικό ποσό που θα συλλεγεί, θα κατατεθεί σε ειδικό λογαριασμό του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Ελπίδα», ανέφερε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Υπενθυμίζεται ότι η κύρια εκδήλωση αυτής της προσπάθειας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/12 όπου ο Λουκάς Φουρλάς και η Ομάδα του θα δώσουν τον δικό τους αγώνα στη Λεμεσό, με σύνθημα «Κολυμπώ με τους ΟΥΚ για τους δικούς μας μικρούς ήρωες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X