ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία στην Κύπρο - Χαµηλό βαροµετρικό επηρεάζει την περιοχή

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευµα: ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί και παροδικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα παράλια, µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ: ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά και πιθανόν στα ηµιορεινά θα χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν µεταβλητοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Αύριο: ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος αρχικά µε µεµονωµένες βροχές και χιόνι ή χιονόνερο στα ορεινά, ενώ σταδιακά αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά και στα ηµιορεινά θα χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν σε µέτριους µέχρι ισχυρούς, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Παρασκευή: ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά και τα ηµιορεινά αναµένεται να χιονίσει. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Το Σαββατοκύριακο: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X