ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία και απόψε - Βροχές και καταιγίδες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Εικόνες αποκάλυψης στα κατεχόμενα - Ποιοι είναι οι τρεις νεκροί (pics)


Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα ενώ σταδιακά μέχρι τις απογευματινές ώρες θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ θα εμφανίζονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο και την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο από το Σάββατο για να παραμείνει όμως κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X