ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία από το πρωί: Δρόμοι-ποτάμια και έντονες βροχοπτώσεις (Pics)

Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτούν πολίτες από διάφορες περιοχές

Κακοκαιρία, με βροχές και καταιγίδες, επηρεάζει πολλές περιοχές της Κύπρου, από τα ξημερώματα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια. Υπενθυμίζεται, παράλληλα, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η Κίτρινη Προειδοποίηση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία και θα ισχύει μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, ενώ η Τροχαία Αρχηγείου, δίνει μερικές βασικές χρήσιμες συμβουλές στους οδηγούς για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.


Ένοπλη ληστεία σε πολυκατάστημα στην Λεμεσό


Χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικρατεί σε κάποιες περιοχές της Κύπρου, οι φωτογραφίες που αναρτώνται στην ομάδα «Καιρόφιλοι Κύπρου»:

 

Λάρνακα

Αλεθρικό, Λάρνακα

Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός

Κορφή, Λεμεσός

Κίτρινη προειδοποίηση

Σε ισχύ βρίσκεται η Κίτρινη Προειδοποίηση που εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία, από τις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, με διάρκεια μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ισχυρές καταιγίδες πιθανόν να επηρεάσουν την περιοχή, με την ένταση της βροχής να ξεπερνά τοπικά τα 35mm την ώρα.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, οι οποίες πιθανό να είναι ισχυρές. Αργά το απόγευµα ο καιρός θα σηµειώσει βελτίωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Σε καταιγίδα οι άνεµοι δυνατό να µεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X