ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία από αύριο - Βροχές και καταιγίδες

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Αύριο, το πρωί, θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις και δεν αποκλείεται τοπικά να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Ωστόσο, αργότερα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια, στα ορεινά αλλά και σε ορισμένες περιοχές στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νωρίς το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά στα νότια και τοπικά στα βόρεια και ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα, στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, στους 27 στα δυτικά παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Λεμεσός - Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε ο Φειδίας Αντωνίου


Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχίζοντας από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι και τοπικά στα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα της Πέμπτης.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα.


Εξαφανίστηκε η 15χρονη Μιχαέλλα (pic)


Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση μέχρι την Παρασκευή και θα κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τους μέσους κλιματικούς όρους, ενώ το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος για να πλησιάσει τους μέσους κλιματικούς όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση