ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία από απόψε

Χαλάει ο καιρός το βράδυ και «τραβάει» για μέρες

Ασθενής χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά αργότερα και σε άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά σε καταιγίδα µεταβλητοί ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα βόρεια παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.


Οι Αμερικανοί «τα πήραν» με τους Ρώσους στην Κύπρο


Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νότιοι ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεµοι δυνατό να πνέουν µεταβλητοί ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Στον αγώνα για το μεροκάματο τραυματίστηκε κρίσιμα ο 50χρονος


Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Από την Τρίτη, νέα κακοκαιρία

Την Τρίτη, θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές. Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος, µε βροχές στις περισσότερες περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιονόνερο ή χιόνι.


Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης και απάντησε στην μητέρα του 21χρονου Έλληνα


Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, ωστόσο από αργά το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία την Τρίτη θα σηµειώσει µικρή άνοδο, ενώ τη Τετάρτη θα σηµειώσει πτώση. Την Πέµπτη δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή και θα κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X