ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός: Ξανά ενδεχόμενο βροχών και καταιγίδων

Η πρόβλεψη μέχρι το Σάββατο

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά αυξηµένες νεφώσεις θα παρατηρούνται επίσης, το µεσηµέρι και το απόγευµα, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σύντοµα, µέτριοι και τοπικά στα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Στα νότια και τα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν το απόγευµα µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη, για να καταστεί, το απόγευµα, λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε, επίσης: #StandByGreece - Ρέμος και Βίσση μάγεψαν το κοινό (Pics, Vid)

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ στα ανατολικά και τοπικά στα νότια θα καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Άνοδος θερμοκρασίας, με αυξημένες νεφώσεις

Την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Πέµπτη άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Παρασκευή δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Μετά το µεσηµέρι, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά. Το Σάββατο η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X