ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός: Χαμηλό βαρομετρικό επηρεάζει την Κύπρο - Βροχές και κρύο

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Βαροµετρικό χαµηλό επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα: ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται και σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεµα µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης.

Απόψε: ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Η σκόνη αναµένεται να υποχωρήσει. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νότιοι ως νοτιοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι κυµατώδης και τοπικά στα προσήνεµα µέχρι πολύ κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο: θα υπάρχουν περίοδοι µε αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι µε αυξηµένες νεφώσεις που αρχικά πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, καθώς και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, και τοπικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ, ενώ σταδιακά στα βόρεια και ανατολικά παράλια θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και αρχικά στα προσήνεµα µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 17 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή: ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι ενώ από το µεσηµέρι της Πέµπτης χιόνι είναι πιθανό να σηµειωθεί και σε ορεινές περιοχές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X