ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός: Τι να περιμένουμε το Σαββατοκύριακο

Ενημερωθείτε και οργανωθείτε

Βόρειο ως βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


#MediaBlog - Η Φαμίλια της Χριστιάνας Αριστοτέλους και άλλα κόλπα


Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια γενικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια θα καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Εντυπωσιακές επιδείξεις τεθωρακισμένων και απονομή μαύρων μπερέ (Pics)


Αύριο το βράδυ αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις αλλά αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά παντού λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή θα υπάρχουν περίοδοι με αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις, αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να παραμείνει γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.


Δένεια: Οπλισμένοι Τούρκοι στρατιώτες απειλούν Ε/κ γεωργούς


Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, ενώ θα υπάρχουν και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό. Τη Δευτέρα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο τη Δευτέρα, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X