ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός: Τα ίδια αναμένονται και σήμερα

Βροχές, καταιγίδες και χαλαζόπτωση

Ασθενής χαµηλή πίεση και ασταθής αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και πιθανό καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Στο επίκεντρο καταιγίδας δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη ενώ σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγµένη αλλά στα νότια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε, επίσης: «Έστρωσε» το χαλάζι! Εικόνες χειμώνα στο Τρόοδος, κατακαλόκαιρα (Pics)

Διαβάστε, επίσης: Απίστευτο το μέγεθος χαλαζιού στο Τρόοδος - Ποτάμια οι δρόμοι (Vid)

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη αλλά για την Πέµπτη και την Παρασκευή αναµένεται σταδιακά άνοδος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X