ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός: Μικρό διάλειμμα και... πάμε πάλι!

Πρόσκαιρη βελτίωση, αλλά επανέρχονται οι βροχές και τα χιόνια

Το βαροµετρικό χαµηλό που µας επηρέασε κινείται ανατολικά και εξασθενεί.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ψηλότερα ορεινά. Αργότερα όµως, αναµένεται πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά ισχυροί, 5 Μποφόρ. Αργότερα, στα βόρεια, ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί µέχρι κυµατώδης στα νότια και ανατολικά παράλια και µέχρι πολύ κυµατώδης στα δυτικά και βόρεια παράλια, για να καταστεί το απόγευµα γενικά µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, στους 17 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και τοπικά αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα πέσουν λίγα χιόνια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και µέχρι κυµατώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 11 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι, ενώ από το µεσηµέρι της Πέµπτης χιόνι αναµένεται να σηµειωθεί και σε ορεινές περιοχές.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση κατά το τριήµερο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση