ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός: Έρχεται διήμερο με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες

Από αύριο αρχίζει η αλλαγή

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, ενώ χαµηλή πίεση αναµένεται από την Πέµπτη.

Το απόγευµα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν αρχικά µεµονωµένες βροχές στα βορειοδυτικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.


Κτύπημα κατά Ροδοθέου: Δείτε πού έπληξαν οι σφαίρες το όχημα (Pics)


Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σηµειωθεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Δολοφονία Gary: Δεχόταν απειλές για μήνες


Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διήμερο με βροχές και καταιγίδες

Την Πέµπτη θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, από τα δυτικά. Τοπικά, τα φαινόµενα ενδέχεται να είναι έντονα. Την Παρασκευή ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.


Μεγάλη απάτη στο facebook: Έτσι προσπαθούν να σας «ξαφρίσουν»


Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X