ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός: Επιστρέφει το βροχερό σκηνικό με ενδεχόμενο καταιγίδων

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Αύριο το βράδυ τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στις καταιγίδες παροδικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στο εσωτερικό στα νότια και ανατολικά παράλια στους 24 βαθμούς, στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 13 περίπου βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά τοπικά σε υπήνεμες περιοχές δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς, 2 με τρία μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής ή καταιγίδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X