ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός: Bαροµετρικό χαµηλό με σκόνη και βροχές

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Bαροµετρικό χαµηλό θα επηρεάσει την περιοχή από σήµερα κυρίως από το βράδυ. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, µέχρι και την Πέµπτη.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές από το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 22 στα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά στα παράλια πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και τοπικά µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες ενώ στην περιοχή θα πνέουν πολύ ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεµοι.

Την Παρασκευή αρχικά αναµένονται τοπικές βροχές, αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Νωρίς το απόγευµα πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Πέµπτη και µικρή άνοδο την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο µη αξιόλογη µεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X