ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυξημένες νεφώσεις και σκόνη το βράδυ

Πως θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες

Το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις αλλά και σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, θα παρατηρούνται και πάλι αυξημένες ψηλές νεφώσεις και σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται σταδιακά να αυξηθούν. Σε κάποιες περιοχές, κυρίως στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά, αναμένεται τις αυγινές κυρίως ώρες να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αρχικά στα νότια νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Αργότερα όμως, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται και πάλι αυξημένες ψηλές νεφώσεις αλλά και σκόνη, παροδικά αυξημένη. Σταδιακή υποχώρηση της σκόνης αναμένεται από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά τοπικά νωρίς το πρωί μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Μετά το μεσημέρι, οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα αναμένονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, αρχικά από τα δυτικά. Οποιεσδήποτε ποσότητες σκόνης δυνατό να παρατηρούνται το πρωί στην ατμόσφαιρα, αναμένεται να υποχωρήσουν σύντομα ανατολικότερα.
Το Σάββατο, θα παρατηρούνται αρχικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Ωστόσο, το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο για μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση μέχρι και το Σάββατο, για να κυμανθεί κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και να παραμείνει περίπου σε αυτά τα επίπεδα την Κυριακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X