ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις αναμένονται τις επόμενες μέρες

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά τοπικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά παράλια. Οι άνεµοι θα τραπούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 17 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά στα παράλια µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύµατος θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X