ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός: Αίθριος ο καιρός το Σαββατοκυρίακο

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί σκόνη.

Το βράδυ, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους και αργότερα τοπικά στα ορεινά, αναμένεται να χιονίσει.

Την Τρίτη αρχικά δυνατό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και λίγα χιόνια τοπικά στα ορεινά αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ή και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση από την Τρίτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X