ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και η κόντρα καλά κρατεί (pic)

Την απάντηση του στον Γ. Εισαγγελέα «σημείο προς σημείο» θα δώσει το βράδυ

Κόντρα μεγατόνων ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην Βουλευτή του ΔΗΑΥ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους και τον Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, με αφορμή καταγγελία του κ. Θεμιστοκλέους ότι ο Γ. Εισαγγελέας διέγραψε πρόστιμα στον δικηγόρο Πόλυ Πολυβίου.

Ο κ. Κληρίδης σήκωσε το γάντι και έδωσε στην δημοσιότητα σβησμένα εξώδικα και του Αντρέα Θεμιστοκλέους, αναφέροντας ότι «σύμφωνα με τα τηρούμενα στη Νομική Υπηρεσία στοιχεία, στον κ. Αντρέα Θεμιστοκλέους πρώην Βουλευτή, απονεμήθηκε την 1.2.2012 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τη σύμφωνη γνώμη του τότε Γενικού Εισαγγελέα, Προεδρική Χάρις με την οποία αυτός απαλλάγηκε από την επιβολή χρηματικών ποινών και διαγράφηκαν βαθμοί ποινής στην άδεια οδήγησης του».

Διαβάστε επίσης: «Πυροβολεί» μέσω facebook o Θεμιστοκλέους

Από πλευράς του ο κ. Θεμιστοκλέους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απαντώντας σε σχόλιο κάτω από ανάρτηση του είπε πως «Την απάντηση μου στην ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα σημείο προς σημείο θα την έχετε αργά το βράδυ καθ' ότι θα πρέπει να φύγω για κηδεία στην Πάχνα. Η απάντηση θα είναι εμπλουτισμένη και με έγγραφα».

Διαβάστε επίσης: Στην αντεπίθεση ο Κληρίδης - Αυτά είναι τα «λαπόρτα» που έσβησαν του Θεμιστοκλέους


Δείτε το σχόλιο

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X