ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισχυροί άνεμοι απόψε, ενώ έρχεται σκόνη και ζέστη

Δεν λέει να χειμωνιάσει ακόμα...

Αν κι έχει ήδη παρατηρηθεί μια πτώση της θερμοκρασίας, ενώ έχουν κάνει την εμφάνισή τους κι οι πολυπόθητες βροχές, ο καιρός έχει περίεργες διαθέσεις, αφού δεν λέει να χειμωνιάσει, ακόμα. Νέα άνοδος της θερμοκρασίας έρχεται σύντομα, όπως και σκόνη από την Αφρική.

Αναλυτικά, η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά τοπικά στα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τη Δευτέρα το βράδυ δεν αποκλείεται να πέσουν λίγες τοπικές βροχές, κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Δευτέρα, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X