ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισχυρίστηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Αποστολίδη ο Τούρκος

Έδωσε περιγραφή της δολοφονίας του 65χρονου

Ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά, ο 65χρονος Σολωμός Αποστολίδης, ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του, στην τουρκική Αστυνομία, ο 22χρονος Τούρκος, που παραδέχθηκε ενοχή για την δολοφονία του. Αυτό μεταδίδουν τουρκικά και τ/κ μέσα ενημέρωσης, καθώς και διάφορες άλλες λεπτομέρειες, όπως φέρεται να τις εξιστόρισε ο συλληφθείς, Ερντίντς Σεντούρκ.

Όπως μεταδίδει η Kibris Gazetesi, o 22χρονος συλληφθείς φέρεται να είπε ότι, ενώ έπαιζαν στο καζίνο, ο Αποστολίδης του πρότεινε να μεταβούν στο σπίτι ενός φίλου για να πάρουν χρήματα. Ωστόσο, είπε, σε ερημικό σημείο, τον παρενόχλησε σεξουαλικά, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να αμυνθεί, κτυπώντας τον με πέτρα στο κεφάλι.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΡΙΚ, επικαλούμενο το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu, ο Σεντούρκ ισχυρίσθηκε ότι δεν ήταν σίγουρος ότι ο Αποστολίδης έχασε τη ζωή του από το κτύπημα. Ωστόσο, εγκατέλειψε την σκηνή και εξαφανίστηκε από την Κύπρο, μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου, για την Τουρκία. Αρχικά, μετέβη στην Αντιόχεια, στην συνέχεια στα Άδανα και τέλος στην Γιάλοβα.

Εκεί, πρόσθεσε, έμαθε για τον θάνατο του Αποστολίδη, γεγονός που τον οδήγησε στον αστυνομικό σταθμό και στην παραδοχή του φόνου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X