ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ίσως υπάρξει δεύτερη ευκαιρία για την Cobalt»

Τι γίνεται με εργαζόμενους και πελάτες

Ανοικτό παράθυρο για θετικές εξελίξεις στο μέλλον, άφησε ο CEO της Cobalt Air, Γρηγόρης Διάκος, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, την επόμενη μέρα του κλεισίματος της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον κ. Διάκο, παρά το γεγονός ότι οι έντονες προσπάθειες που γίνονταν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, αλλά δεν καρποφόρησαν, υπάρχει το ενδεχόμενο δεύτερης ευκαιρίας για την Cobalt, με νέο επενδυτή, καθώς υπάρχει το ενδιαφέρον. Αυτό το ενδιαφέρον θα προσπαθήσουν να το αξιοποιήσουν, εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις και δεν ανασταλεί η άδεια της εταιρείας.


Cobalt: Δύο ταξιδιωτικά γραφεία αναλαμβάνουν τους επιβάτες


Ο κ. Διάκος, ερωτηθείς για τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, διευκρίνισε ότι τα αεροπλάνα δεν είναι ιδιόκτητα, αλλά η Cobalt τα ενοικίαζε. Ωστόσο, δεν είναι στα πλάνα της εταιρείας η υπενοικίασή τους.

Πελάτες και εργαζόμενοι

Όσον αφορά τους εργαζόμενους στην εταιρεία, ο CEO της δήλωσε ότι όλοι έχουν πληρωθεί και αποζημιωθεί, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία.


Cobalt: Το κράτος αναλαμβάνει τα έξοδα των εκτεθειμένων επιβατών


Στην συνέχεια, αναφερόμενος στους πελάτες που κράτησαν εισιτήριο με την εταιρεία, ο κ. Διάκος είπε ότι πρέπει να επικοινωνήσουν με την τράπεζά τους, καθώς, εφόσον δεν έχουν «πετάξει» ακόμα, τα λεφτά τους δεν καταβλήθηκαν στην Cobalt, αλλά παραμένουν στην τράπεζα. Από εκεί, μπορούν να τα ζητήσουν πίσω, εξήγησε.

Τέλος, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι είναι ψέματα τα όσα διαδίδονται περί κατάχρησης μεγάλων χρηματικών ποσών από κάποια άτομα, που είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση της εταιρείας. Παραδέχθηκε ότι η Cobalt χρωστά κάποια χρήματα, όχι όμως τα ποσά που ακούγονται, ούτε ισχύει το ότι κάποιοι «έφαγαν» λεφτά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X