ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η συλλογή FIFA World Cup μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής!

Ώρα για μπάλα

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Από τις 14 Ιουνίου η καρδιά της παγκόσμιας αθλητικής γιορτής χτυπά στη Ρωσία. Κι ενώ οι φίλαθλοι προετοιμάζονται για το πιο καυτό ποδοσφαιρικό καλοκαίρι των τελευταίων τεσσάρων χρόνων, η ομάδα της Καθημερινής εξασφάλισε για τους αναγνώστες της την επίσημη συλλογή της Panini με το άλμπουμ και τα πρώτα αυτοκόλλητα του FIFA WORLD CUP 2018!

Αυτή την Κυριακή μέσα από το πακέτο της Καθημερινής έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το επίσημο άλμπουμ της FIFA και να ξεκινήσετε τη συλλογή που έχει μεγαλώσει ολόκληρες γενιές και ποδοσφαιρικούς φανς ανά τον κόσμο από το 1970 έως σήμερα. Η κυκλοφορία του φετινού άλμπουμ της Panini ανακοινώθηκε με ενθουσιασμό από την εταιρία πριν από ενάμιση μήνα. Το κλασικό και αγαπημένο άλμπουμ σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει αυτοκόλλητα των κορυφαίων ομάδων του μουντιάλ και των πρωταγωνιστών των γηπέδων που θα μας εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους. Μαζί θα βρείτε και τα πρώτα αυτοκόλλητα για να ξεκινήσετε τη συλλογή σας!

Στο ίδιο, ολοκληρωμένο πακέτο της Καθημερινής θα βρείτε το Beautiful People, το lifestyle περιοδικό που συζητά όλη η Κύπρος αλλά και το πολυαναμενόμενο νέο, πλούσιο τεύχος του Γαστρονόμου. Κάθε Κυριακή η Καθημερινή κυκλοφορεί με όλες τις μοναδικές προσφορές της σ’ ένα πακέτο και σε μια τιμή, μόλις με 2,50 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X